Добредојдовте во ИВАП

Станете член на ИВАП

за ивап

insert image

ИВАП е кратенка од ивент, видео, аудио и поддршка.

Реализација

Ние сме и оние кои стојат зад видео реализацијата и преносите во живо од настаните, креаторите и изведувачите на бројни телевизиски емисии, реклами и др.

Сојуз

Асоцијацијата ИВАП е сојуз од компании кои со своето работење и дејност го сочинуваат процесот на создавање на еден настан.

ИВАП

ИВАП е кратенка од ивент, видео, аудио и поддршка.

Тим

ИВАП е составен од искусни и врвни професионалци со долгогодишно искуство во организацијата на настаните.

Организатори

Сите концерти, митинзи, конгреси, кампањи, манифестации, корпоративни настани, хуманитарни настани, државни прослави, саеми..... не би биле возможни без нас и нашата индустрија.

Организатори

Ние сме оние невидливи но вредни работници без кои не би било возможно да се органиизра било кој настан.

Нашата Мисија

сигурност
Асоцијацијата на ивент индустријата ИВАП се залага за создавање на дефинирани, профитабилни и одржливи компании. Ќе настапуваме во одбрана на креативната слобода и вредноста на нашата работа, со законско покритие што ќе го намали влезот на непрофесионални компании и ќе обезбеди сигурност за клиентите во секторите – членки на ИВАП.
Унапредување
Ќе се стремиме кон oлеснување и унапредување на работата со цел да се зголемат и подобрат нашите резултати.
остварување на интересите
Нашите заложби се ефикасно остварување на интересите на сите наши членови, унапредување на работата, развој на регулаторната рамка за вршење на дејноста, делување според принципите на взаемност, професионалност, општествена одговорност и развивање на високи етички стандарди на струката.

Новости

insert image

Членови

insert image
 • Сите
 • Видео и Аудио
 • Организација на настани
 • Поддршка
 • Рентал

Alfa Audio

Поддршка

AMSKI

Поддршка

Alfa Sound

Рентал

Bagi Communications

Организација на настани

Bottega Eventi

Организација на настани

Dimovski Media

Видео и Аудио

Dream Factory Macedonia

Видео и Аудио

Enjoy Macedonia

Организација на настани

Enjoy Team Building

Организација на настани

Fragment

Рентал

K&D Audio

Рентал

KLS Events

Организација на настани

Kotiledon

Видео и Аудио

Мarili

Организација на настани

mm-acoustics

Поддршка

Moonlight TV & Film Production

Видео и Аудио

O3

Организација на настани

Paneks

Организација на настани

Phonolux

Рентал

Reversa

Рентал

Spektaklum

Организација на настани

Studio Foka

Видео и Аудио

Tag Timing

Организација на настани

Uzunov Sound

Рентал

3D Project Studio

Видео и Аудио

Контакт

insert image

  Адреса
  Никола Парапунов бр.33-28, Скопје, 1000, MK
  Е-маил адреса
  info@ivap.mk
  membership@ivap.mk